Home Alcoi El barri alcoià de Batoi programa una setmana de Festes amb activitats...

El barri alcoià de Batoi programa una setmana de Festes amb activitats per a tots els públics des del 19 d’agost

990
0
SHARE
Imatge de les Festes del barri alcoià de Batoi.

L’estiu és l’epoca de l’any en que es celebren la major part de les festes de barri que caracteritzen a algunes de les localitats de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. Ocorre sobre tot a Ibi, on cadascun dels seus barris té definit en el calendari les dates per a celebrar jornades de germanor i convicència. Però també a la ciutat d’Alcoi, on un dels seus barris més identificatius -el de Batoi- ja ha presentat la seua programació de festejos.

Les d’enguany seran, tal i com resa la imatge que identifica els festejos unes ‘Festes de Cine’. I és que, durant més d’una setmana, entre el 19 i el 27 d’agost, tot el barri es vestirà de gala per a celebrar uns dies d’unió entre els veïns. Per a cada jornada hi han previstes diferents activitats pensades per a abastir a tot tipus de públic. Durant tot aquest lapse de temps, majors i menuts podran gaudir de tot tipus d’accions.

Completa agenda d’activitats

Així, les Festes de Batoi obrin portes fent la vista enrere per a recordar com ha evolucionat el barri amb fotos i inclús una ‘Entradeta’. Gymkanes, jocs populars, ball, música, tornejos esportius, concursos per als més menuts… Son sols algunes de les activitats que ha programat l’Associació de Veïns de Batoi, encarregada d’organitzar els festejos.

Però també hi han previstos concerts, sopars al carrer, funcions de teatre, festes de l’aigua, despertades i inclús una competició d’autos bojos. Els majors també rebren l’homenatge dels veïns del barri amb una activitat precedida d’una missa, que amb el posterior concurs de paelles, posarà el punt i final a les Festes de Batoi 2023.

Festes al Baradello

Altre dels barris de la ciutat, en aquest cas de l’extraradi, es troba celebrant els seus festejos des d’aquest passat cap de setmana. És el de Baradello-Gelat. Tal i com ocorre amb el de Batoi, la programació d’esdeveniments tracta d’abastir tot ventall d’edat, pel que preveu tant activitats d’oci per als menuts com feste per als joves i cultura per als més majors.