Home Destacats El colivenc Andreu Blanes aconsegueix la seua primera medalla en el Campionat...

El colivenc Andreu Blanes aconsegueix la seua primera medalla en el Campionat d’Espanya de Cross amb el bronze

0
SHARE
Andreu Blanes durant la disputa del Campionat d'Espanya de Cross disputat a terres basques.

Una de les principals figures de l’atletisme camp a través que ha eixit en els darrers anys de les localitats de l’interior alacantí, Andreu Blanes, ha aconseguit el seu primer metall en els Campionat d’Espanya de Cross. L’atleta d’Onil ve d’uns mesos complicats després de no haver aconseguit ser seleccionat per a disputar l’Europeu de l’especialitat, tot i haver acabat 6é al Mundial de Trail disputat al novembre en Tailàndia.

Durant les darreres setmanes, Blanes ha estat entrenant a Peguerinos, un dels camps d’entrenament per al cross, abans de la disputa del Nacional. Una prova en la que han destacat noms com Adel Mechaal, un dels grans noms de les proves de fons en l’atletisme espanyol. Després d’una cursa en la que l’atleta colivenc ha hagut de gestionar els seus esforços, finalment ha aconseguit un bronze que sap a algo més.

Futur esperançador

Aquesta medalla suposa la primera que aconsegueix el jove d’Onil als campionats nacionals de cross, i obri de nou les portes a ser seleccionat per a futures competicions internacionals. Tot després de que Blanes haja trencat altra barrera personal amb el metall aconseguit Ortuella (Euskadi).