Home Alcoi El C.D. Alcoyano supera els mil socis a pesar dels elevats preus...

El C.D. Alcoyano supera els mil socis a pesar dels elevats preus i elimina l’equip femení tot i l’auge provocat pel Mundial

491
0
SHARE
Imatge que confirma la xifra de mil abonats per al C.D. Alcoyano.

Des del primer minut, bona part de l’afició del C.D Alcoyano s’ha mostrat disgustada amb la nova campanya d’abonaments que ha encetat el club per a la present temporada. Hi ha escasses modificacions en els preus dels abonaments, i si han -critiquen des d’algunes de les principals penyes de El Collao- son a l’alça. Tot a un club que té en els abonaments una bona forma de finançar-se, i també els preus més elevats entre tots els clubs que militen en el seu grup de la 1ª Federació.

Tot i això, el club blanc-i-blau ha superat ja el miler de socis per a una temporada en la que ja ha tancat una dotzena de fixatges. Una elevada quota de renovació del planter que busca consolidar a l’equip en la categoria i, si és possible, donar un pas endavant per a lluitat per quotes majors. El darrer, un jugador de la pedrera del Cartagena amb experiència en 2ª Divisió.

Desaparació de l’equip femení

Per altra banda, la situació de la secció femenina del club contrasta amb el context de creixement de la pràctica del futbo entre les xiques després de que la Selecció Espanyola Femenina haja conquerit el Mundial d’Austràlia i Nova Zelanda. Des de les oficines del Collao justifiquen aquesta decisió sota el pretext de que no hi ha suficients jugadores a la ciutat.

Ara bé, des de diferents plataformes han criticat una decisió que xoca amb la realitat d’aquest esport entre les xiques a localitats properes com Ontinyent. De fet, una de les campiones del món -i probablement futura Baló d’Or-, Aitana Bonmatí, guarda una estreta relació amb aquesta població.

Des d’ens com Guanyar Alcoi han exigit a l’Ajuntament que pressione per a que el C.D. Alcoyano fomente la pràctica del futbol entre les xiques. Més encara quan l’ens rep milers d’euros de fons públics a través de la seua fundació. Asseguren que no val el fet de que no hi hagen jugadores i reivindiquen que el propi club isca a buscar-les allà on faça falta. Es tracta, afirmen des de la formació, de fer que la recepció de fons municipals estiga lligada al concepte d’igualtat.