Home Alcoià El Campus d’Alcoi de la UPV entrega els premis d’un IX Concurs...

El Campus d’Alcoi de la UPV entrega els premis d’un IX Concurs Start UPV que ha comptat amb 16 idees de negoci

0
SHARE
Foto de família dels premiats en el IX Concurs Start UPV al Campus d'Alcoi de l'ens.

El IX Concurs Start UPV Campus d’Alcoi ha donat a conéixer els seus projectes premiats. Aarón Giménez Chaparro i Stefanita Alin Davidescu Tanase, amb el seu projecte Operatins Empire Game, han sigut els guanyadors d’aquesta edició organitzada per IDEAS UPV.

L’objectiu del concurs és donar suport a la consolidació de l’emprenedoria dels titulats i estudiants del Campus d’Alcoi de la UPV. En total, en aquesta edició han participat 30 emprenedors amb 16 idees de negoci.

La finalitat del concurs és premiar les millors iniciatives emprenedores amb idees de negoci atenent el seu creixement, caràcter innovador, estratègia empresarial, aportació a l’entorn i incentivar la utilització de l’Espai d’Emprenedoria Start UPV del Campus d’Alcoi. A més, Irene Soler, co-fundadora d’ICZIA ENGINEERING (empresa IDEAS UPV de base tecnològica), ha impartit una conferència motivacional sobre emprenedoria.

La idea guanyadora: Operations Empire Game

Aarón Giménez Chaparro i Stefanita Alin Davidescu Tanase, amb el seu projecte Operations Empire Day, han rebut el principal premi del concurs. El seu projecte es basa en el disseny d’un joc en el qual el propòsit és l’aprenentatge i formació en empresa, conéixer les dinàmiques en empresa, especialitzar-se en Recursos Humans, i conéixer l’estratègia i competició.

Criteris de valoración

Per a la selecció de les empreses guanyadores, la Comissió de Selecció ha tingut en compte els següents criteris de valoració i barems per a cada categoria de premis: secundar i potenciar l’esperit emprenedor en l’àmbit universitari UPV; contribuir al desenvolupament d’empreses amb el suport de la UPV a través de l’assessorament d’Idees UPV; i impulsar i enfortir les relacions Universitat-Empresa.

Els premiats

El concurs compta amb tres categories formades per diversos premis en cada modalitat. Són les categories Idea[Emprén] i Dona[Emprenedora]. El segon premi Idea Emprén, dotat amb 500 euros, ha sigut per a Juan Diego Espinosa Rondon i Juan Manuel Zambrano Obando amb el seu projecte Juan Diego.

El tercer premi Idea Emprén, dotat amb 300 euros, és per a Santiago Gandia Mira i Pablo Segòvia Martinez pel seu projecte Mylastbit.

L’última de les categories és Dona[Emprenedora]. L’únic premi d’aquesta categoria, dotat amb 300 euros, és per a Isabel Ferri Mollá i Carlos Aliaga Torró del projecte Creixia.