Home Alcoi El Consell anuncia 7M€ en inversions per a Alcoi en 2024 destinats...

El Consell anuncia 7M€ en inversions per a Alcoi en 2024 destinats a executar projectes pendents del Botànic

243
0
SHARE

La Generalitat Valenciana ha estat ultimant durant les darreres jornades els pressupost autonòmic per al 2024. Un document al que s’han afegit algunes de les propostes dels grups de l’oposició. Diputats autonòmics populars han passat per Alcoi per a comunicar les inversions previstes la ciutat en el proper any.

En total, la formació conservadora ha anunciat vora 7M€ per a escometre projectes en ella, repartits en 15 partides distintes. Entre elles es troben l’ampliació del Centre de Salut La Bassa, la reforma del Teatre Principal, el CdT a Rodes o la rehabilitació de les antigues fàbriques del Molinar.

Resposta del govern municipal

Des de l’equip de Govern alcoià no s’ha fet esperar la resposta. Francés i els seus regidors denuncien que cap dels projectes anunciats és nou, sinó que provenen de l’anterior Executiu regional del Botànic. Projectes, afirmen, que el bipartit PP-VOX està obligat a desenvolupar i que compten amb menor dotació econòmica que en l’anterior legislatura. Per als conservadors, es tracte dels pressupostos més socials de la història recent de la Comunitat Valenciana, que també inclouen rebaixes fiscals.

Des del PP han volgut posar en valor la reducció del 20%, asseguren, en la llista d’espera de l’Hospital Verge dels Lliris.