Home Alcoi El descobriment del Cartell de la Cavalcada i l’encesa de l’enllumenat obrin...

El descobriment del Cartell de la Cavalcada i l’encesa de l’enllumenat obrin el Nadal Alcoià

0
SHARE

Les localitats de la muntanya alacantina s’apropen de manera inexorable cap a les celebracions del Nadal. Unes Festes en les que les localitats de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla es bolquen com a uns dels epicentres d’aquestes celebracions a tota Espanya. La producció joguetera que es concentra a la zona i el fet de que alguns dels actes nadalencs més coneguts es celebren a les comarques converteixen el Nadal en unes dates especials. Sobre tot a la ciutat d’Alcoi, reconeguda com a ‘Ciutat del Nadal’ i que atresora 2 BIC’s lligats a ell: Tirisiti i la Cavalcada.

Tot i que resten setmanes per a l’arribada dels dies més especials del Nadal, Alcoi ja ha estrenat la imatge que identifica la seua coneguda com Trilogia Nadalenca: el cartell que anuncia la Cavalcada dels Reis Mags. És obra de l’artista ontinyentí Miguel Àngel Bonilla i en ell apareixen alguns dels principals protagonistes de l’acte, com son els patges. Paral·lelament, també ha tingut lloc l’encesa del l’enllumenat que acompanya els actes nadalencs alcoians, i que és específic per a una ciutat que es bolca amb les celebracions nadalenques.

Entrades del Campament Reial

El tret d’eixida per al Nadal a la ciutat dels ponts també ha coincidit amb el sorteig, per primera vegada, de les demandades entrades per al Campament Reial del proper 5 de gener. En total han sigut 4.400 les entrades sortejades entre les milers de peticions, que es poden descarregar fins el proper 10 de desembre. La recaptació tindrà, com cada any, una finalitat solidària per a ajudar a un dels ens socials que operen a la ciutat.

Les properes setmanes estan destinades a la preparació dels actes propis del Nadal Alcoià, que s’enceta amb Les Pastoretes, continua amb el Ban Reial i es tanca amb l’arribada dels Mags de l’Orient.