Home Alcoi Les 6.000 entrades per al Campament Reial d’Alcoi ixen a la venda...

Les 6.000 entrades per al Campament Reial d’Alcoi ixen a la venda el proper 1 de desembre

477
0
SHARE

El Nadal és una de les dates importants que celebren les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. En elles es produeixen alguns dels productes estrella d’aquesta festivitat, com els joguets. Però també existeix una llarga tradició en torn a l’esdeveniment que posa punt i final als festejos nadalencs: l’arribada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient. De fet, a la ciutat d’Alcoi es celebra una de les Cavalcades de Reis Mags més antigues de quantes existeixen arreu del món. Cosa que l’ha convertit des de fa anys en la Ciutat del Nadal.

Ho és, entre altres coses, degut als actes paral·lels que es celebren en torn a la Cavalcada, que enguany celebra la seua edició número 138. Entre ells es troba el Campament Reial, que ofereix a alcoians i forans la possibilitat de visitar el lloc on Melcior, Gaspar i Baltasar passen la nit prèvia a la Cavalcada. Enguany, les 6.000 entrades que es posen a la venda per a conèixer aquest enclavament –situat al Preventori alcoià- ixen a la venda des del proper 1 de desembre. D’elles, només 2.520 seran per a accedir al paratge amb autobús.

Una iniciativca solidària

Es tracta de la 8a edició d’aquesta iniciativa solidària que, a banda de mostrar com es preparen els Mags de l’Orient per a complir els somnis de menuts i majors, també ajuda econòmicament a ens de caire social de la ciutat. Es pot col·laborar tant amb els 3€ que costa l’entrada a peu i els 5 en bus; com comprant xocolate i nous al propi Preventori. A més, el Campament dels Reis Mags d’Alcoi ha reservat entrades per a oferir la possibilitat de visitar-lo a famílies en risc d’exclusió social.

Les entrades es podran adquirir a través de la pàgina web ticketalcoi.org o bé al Mercat del Nadal que s’inaugura a la ciutat dels ponts el proper 3 de desembre.