Home Benimarfull L’Ajuntament de Cocentaina es reunirà amb Benestar Social per a tractar d’aconseguir...

L’Ajuntament de Cocentaina es reunirà amb Benestar Social per a tractar d’aconseguir el Centre de Dia del Projecte Somriures

0
SHARE
Reunió del Consell de Benestar Social a Cocentaina.

El Consell de Benestar Social i Sociosanitari de Cocentaina és un òrgan consultiu i participatiu que dona cabuda i veu a totes les entitats amb finalitat social. Es va reunir en sessió ordinària el dijous 30 de novembre al Centre Social Real Blanc per a tractar, entre d’altres assumptes, la inclusió d’un nou punt proposat a l’ordre del dia: la ubicació del Centre de Dia impulsat pel projecte Somriures.

De fet, l’associació Somriures va donar a conéixer la realitat a la qual s’enfronten i, per descomptat, va demanar el suport en nom de l’entitat al plenari del Consell de Benestar Social, així com a l’equip de govern de l’Ajuntament de Cocentaina. L’administració contestana ja ha iniciat els tràmits per reunir-se amb la Conselleria de Serveis Socials de la Generalitat Valenciana per tractar d’aturar aquesta decisió tan negativa per a les persones amb diversitat funcional de les nostres comarques.

Les associacions es sumen

A aquest suport es va sumar la Protectora d’Animals de Cocentaina, AFAMA; l’Associació de Pensionistes, les Mestresses de Casa, el Col·lectiu 8 de març, Aovida, TEA Asperger, l’Associació de Veïns de Cocentaina, El Cedre, Aspromin, SOLC, AMICO, així com tots els partits polítics amb representació a l’Ajuntament -Compromís, PSOE, PP i Vox-.

Javi Sansalvador, Regidor de Serveis Socials i President del Consell de Benestar Social, ha assegurat que “l’òrgan que coordina a les entitats socials que treballen a Cocentaina no pot donar-li l’esquena a les persones amb diversitat funcional. Per aquest motiu, hem decidit donar-li suport al Projecte Somriures i, des de l’equip de govern, ens comprometem a continuar treballant per una Cocentaina sense barreres, inclusiva i amb recursos per a totes les persones”.