Home Alcoi El Fòrum d’Ocupació del Campus d’Alcoi de la UPV bat el rècord...

El Fòrum d’Ocupació del Campus d’Alcoi de la UPV bat el rècord amb 34 empreses en la seua XX edició

294
0
SHARE

Les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia tenen un ecosistema productiu capaç de produir pràcticament qualsevol cosa. Molts dels productes que es fabriquen a les localitats de la zona requereixen d’una alta especialització per part dels operaris. Un fet sobre el que es basen la major part de les opcions formatives presents a les comarques, tant a nivell universitari com en Formació Professional.

A la ciutat d’Alcoi, l’ens formatiu de referència, el Campus d’Alcoi de la UPV, ha convocat una nova edició del Fòrum d’Ocupació Job Talent. Aquesta iniciativa compleix enguany 20 edicions i té com a objectiu posar en contacte a les empreses de la zona amb la mà d’obra que necessiten.

Rècord d’empreses

La XX edició del Job Talent del campus alcoià ha resultat també ser de rècord. Els centenars d’alumnes assistents han pogut conèixer de primera mà què és el que necessiten fins a 34 empreses vingudes de tot el territori valencià. Moltes d’elles ja tenen entre els seus treballadors a ex alumnes del Camous d’Alcoi de la UPV.

Bona part de les titulacions que oferta el Campus d’Alcoi de la UPV tenen quasi garantida la inserció laboral dels seus alumnes. Entre altres coses gràcies a que s’orienten cap a la formació que necessiten les empreses.