Home Alcoi El Fòrum d’Ocupació Job Talent congrega a més de 30 empreses en...

El Fòrum d’Ocupació Job Talent congrega a més de 30 empreses en recerca de talent al Campus d’Alcoi de la UPV

0
SHARE
Autoritats presents en la XXI edició del Fòrum d'Ocupació Job Talent al Campus d'Alcoi de la UPV.

Èxit d’assistència d’alumnat del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) i d’empreses de la Comunitat Valenciana en la 21 edició del Fòrum d’Ocupació, Jobtalent, celebrat aquest passat dijous en el pavelló Georgina Blanes. Fins a 30 empreses procedents de tota la Comunitat Valenciana han atés i recollit currículums d’estudiants del Campus i han interactuat en el transcurs d’un joc de rol per a la captació de talent.

Al fòrum han assistit l’Alcalde d’Alcoi, Toni Francés; el Regidor d’Empresa, Alberto Belda, la Vicerectora d’Ocupació i Formació Permanent, María Dolores Salvador; i la Directora General de l’IVACE de la Generalitat, Julia Company. La vicerectora ha valorat molt positivament la celebració d’aquest fòrum, “que ha sigut capaç de congregar a un nombre importantíssim d’empreses de tota la Comunitat. Empreses molt potents que són sabedores del potencial que té l’alumnat de la UPV”.

Pau Bernabéu ha incidit en la més que estreta col·laboració existent entre l’empresariat -sobretot- de les Comarques Centrals i la pròpia Universitat sota el paraigües del Consell Empresarial Consultiu, “que és molt notori i que es percep amb dades i fets. Perquè en aquesta edició del fòrum d’ocupació ha augmentat un 50 per cent el nombre d’empreses participants. I això és així perquè ens coneixen i saben que el nostre alumnat està àmpliament preparat per a formar part de la seua estructura de recursos humans”.

L’impuls del Parc Científic

Bernabéu, d’igual manera, ha reconegut que la creació del Parc Científic de la UPV a les Comarques Centrals, amb seu al Campus d’Alcoi, servirà encara més per a embastar aquesta relació amb les empreses. Un parc que permetrà multiplicar la investigació i adequar-la a les necessitats de les empreses de les comarques asi com la creació d’empreses tecnològiques.