Home Cocentaina El III Congrés Fira de Tots Sants abordarà la millora d’expositors i...

El III Congrés Fira de Tots Sants abordarà la millora d’expositors i la participació de les universitats

0
SHARE

La Fira de Tots Sants de Cocentaina suposa el principal esdeveniment comercial que es celebra a les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. Però la fira de fires -com és popularment coneguda- no només abasta els dies en que es celebra a finals d’octubre i principis de novembre. Durant la fase més dura de la pandèmia, l’Ajuntament de Cocentaina va crear el Congrés Fira de Tots Sants. Una eina pensada per a interelacionar a tots els actors implicats en un esdeveniment que genera més de 40M€ en volum de negoci.

La tercera edició del congrés adreçat a la fira contestana es celebrarà entre els dies 21 i 23 de març a la capital del Comtat, i es dividirà en 3 fases coincidint amb els 3 dies de celebració. Així, el primer dia es centrarà, com a novetat, en les universitats, a les que es vol atraure al certamen. Després de tot, la importància de la Fira és tal que arriba a ser estudiada en les aules universitàries. La segona jornada va adreçada al disseny dels expositors i la tercera als organitzadors, amb l’objectiu posat en millorar l’experiència dels assistents.

Sostenibilitat, disseny i riscos laborals

El congrés posarà el focus en altre paràmetre sobre el que orbiten, cada vegada més, els condicionants de cadascun dels esdeveniments que es convoquen: la sostenibilitat. També hi haurà temps per a tractar els riscos laborals dels expositors i, sobre tot, el disseny dels estands. Tot en un congrés que vol fer cada vegada més atractiva una Fira de Tots Sants que és visitada anualment per vora mig milió de persones.

Les inscripcions per al III Congrés Fira de Tots Sants de Cocentaina ja estan obertes per a tots els interessats.