Home Cocentaina El III Congrés Fira de Tots Sants de Cocentaina forma a 70...

El III Congrés Fira de Tots Sants de Cocentaina forma a 70 expositors per a millorar el certamen

600
0
SHARE

La Fira de Tots Sants de Cocentaina és des de fa anys un dels majors ítems econòmics que tenen lloc a les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. Cada any la visiten en torn a mig milió de persones, generant un volum de negoci que supera els 40M€ a cada nova edició. Però a pesar d’eixe volum de dades, el certamen contestà no deixa de mirar endavant per a buscar la forma de millorar en un doble sentit. Per una banda, en quant a la distribució per a millorar l’experiència del visitant; però també en quant als expositors que participen en la Fira, per a facilitar-los més vendes.

És per això pel que aquest dimecres s’ha inaugurat el III Congrés Fira de Tots Sants, que congrega a uns 70 expositors, tant en format presencial com virtual. La jornada s’organitza en torn a xerrades mitjançant les quals es tracta de formar als venedors de la fira en conceptes com la sostenibilitat o el muntatge de superfícies expositives que atraguen a més clients. Durant les dos experiències anteriors amb aquest congrés s’ha detectat avanços en quant a la configuració de la Fira per part dels expositors.

Resta la jornada dedicada a les universitats

Segons la previsió inicial, la primera jornada del congrés deuria haver-se celebrat aquest dimarts 21. Estava orientada als universitaris com a principal novetat d’enguany, ja que el certamen de la vila comtal és objecte d’estudi en diversos graus universitaris. No obstant, problemes d’agenda han obligat a traslladar-la per a coincidir amb la celebració del Mig Any de Fira, que es celebrarà el 17 de maig.

La segona jornada d’aquest dijous 23 de març es centra en el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible en un esdeveniment del calibre de la Fira de Tots Sants de Cocentaina.