Home Alcoi El PP alcoià denúncia manca d’informació en quant a l’execució del pressupost...

El PP alcoià denúncia manca d’informació en quant a l’execució del pressupost per part del Pacte del Parterre

337
0
SHARE
Plenari Municipal a la ciutat d'Alcoi, en una imatge d'arxiu.

Cada trimestre, els equips de govern de cada ajuntament estan obligats a presentar les dades d’execució dels comptes municipals, tant en ingressos com en despeses. Dades que haurien d’haver-se fet públiques en el plenari del mes de juliol. És el que denuncia el PP d’Alcoi en un comunicat de premsa, en el que acusa als socis de govern en l’Ajuntament d’Alcoi de manca de transparència en la gestió dels fons municipals.

Segons la regidora popular Amàlia Payà, els integrants del Pacte del Parterre que governa la ciutat dels ponts després de les eleccions del 28M no han fet arribar aquestes dades al principal grup de l’oposició. Un fet impulsa als conservadors alcoians a pensar en que poden haver problemes en quant a l’execució del pressupost de 2023 en el seu segon trimestre.

Sí d’Alcaldia; no d’Hisenda

El comunicat dels populars alcoians afirma que l’Alcalde, Toni Francés, va donar llum verda a que el document arribara a les seues mans. No obstant, denúncien que la Regidora d’Hisenda, Vanessa Moltó, ha bloquejat de nou les dades, “desautoritzant” a la màxima autoritat municipal. Des del PP reclamen l’obtenció d’eixes dades, tot i que des del Govern municipal se’ls ha emplaçat al plenari de setembre per a conèixer-les.