Home Cocentaina La Pia Unió Mare de Déu del Miracle de Cocentaina convoca una...

La Pia Unió Mare de Déu del Miracle de Cocentaina convoca una nova edició del Concurs de Fotografia de la Mareta

0
SHARE
Cartell del concurs fotogràfic de la Mareta de Cocentaina.

Davant l’èxit de l’any passat -161 imatges presentades-, la Pia Unió Mare de Déu del Miracle de Cocentaina ha tornat a llançar les bases del concurs de fotografia. “No es tracta de pillar la millor panoràmica sinó de plasmar cada moment que la trilogia mariana deixa: eixos instants que queden, eixa imatge que moltes vegades es converteix en fons de pantalla, perfil de whatsapp i en una història a les xarxes socials…” afirmen des de l’ens marià.

Nou anys després, aquest concurs està ja consolidat i és per això que des de l’ens organitzador de la trilogia, continua recolzant-se aquesta iniciativa per a que en la història de la festa, la imatge tinga també el seu lloc destacat. En dit concurs, podrà participar de manera individual qualsevol persona, major d’edat, en l’àmbit amateur.

Condicions per a participar

Cada concursant podrà presentar un màxim de 5 fotografies que s’enviaran a aquest correu electrònic en format jpg o tiff i una resolució òptima, mai menor a 200 ppp.
Juntament amb les fotos, s’adjuntaran les dades personals del concursant: nom i cognoms, població, mail i telèfon. Les fotografies hauran de ser presentades abans del dia 31 de maig de 2024.

El jurat serà designat per la Junta de la Pia Unió, tenint l’organització veu i vot en l’elecció. Es qualificaran les fotografies tenint en compte tant la qualitat d’aquestes, com el reflex representatiu de l’essència de les Festes de la Mare de Déu. La seua decisió serà única i inapel·lable.

Fons fotogràfic i premis

Les fotografies participants passaran a formar part de l’arxiu de l’entitat organitzadora i seran utilitzades en publicacions impreses o web. Les obres guanyadores, juntament amb una selecció de les millors presentades a concurs, seran exposades en la Fira de Tots Sants d’enguany.

El lliurament de premis tindrà lloc en el Monestir de la Mare de Déu en la setmana d’exaltació del ‘Mig Any‘ de la festa. Els premis es mantenen: 1r Premi dotat amb 300 €; 2n Premi dotat amb 200 € i un 3r Premi dotat amb 100 €.