Home Cultura Els barris d’Ibi recuperen el ‘Cinema al carrer’ amb vora dos mesos...

Els barris d’Ibi recuperen el ‘Cinema al carrer’ amb vora dos mesos de sessions nocturnes a l’aire lliure

538
0
SHARE

En aquest any 2021, el Departament de Cultura de l’Ajuntament d’Ibi va recuperant la seua activitat, no només amb la programació al Teatre Rio i al Centre Cultural Salvador Miró, sinó també en els espais oberts dels barris, on el Cinema al Barri d’estiu sempre ha tingut tan bona acceptació.

Aquesta mateixa setmana comencen les tan esperades sessions de cinema gratuït a l’aire lliure, els divendres, a les 22:00h. Aniran rotant per cada un dels barris de la localitat i a elles està convidada tota la ciutadania ibense.

El Casc Antic projectarà ‘Dora. La Ciutat perduda’, el divendres 18 de juny, a la Plaça de la Palla. Dissabte, 29 de juny, La Dulzura projectarà ‘Un cor extraordinari’, al Parc Giravella. El 2 de juliol, al barri Mirasol es podrà veure ‘Com ensinistrar un drac 3′, al carrer Josep Pineda 11. El 9 de juliol, toca el torn a el barri dels Reis Mags i podran gaudir de la pel·lícula musical ‘Cats’, a la Plaça dels Reis Mags. El torn de barri de Sant Pasqual serà el 16 de juliol, on es podrà veure ‘Dora. La Ciutat perduda’, al parc de l’avda. d’Alcoi, 56; i la Ciutat Esportiva projectarà el 23 de juliol, ‘El parc màgic’, a la Glorieta Rafael Payá.

Les dues últimes sessions de cinema seran el 30 de juliol al barri de la Sagrada Família, a la Plaça Pou Madrigal, amb ‘Futbolí’ i el 6 d’agost, ‘Fast & Furious. Hobbs and Shaw’, a l’amfiteatre de Parc les Hortes del barri Sant Miquel. Des de l’àrea de Cultura espera que aquestes sessions de cinema siguen un moment d’oci per a tots els veïns i veïnes d’Ibi i un pas més en la volta a la programació d’activitats culturals de la localitat.