Home Destacats Els Encontres Gastronòmics de Castalla freguen el ple amb més de 700...

Els Encontres Gastronòmics de Castalla freguen el ple amb més de 700 reserves a pocs dies del seu inici

0
SHARE

La darrera edició de la Fira Internacional de Turisme FITUR va ser l’aparador en el que la ciutat de Castalla va presentar una de les seues principals apostes turístiques. Des de fa anys, la capital de la Foia està duent a terme campanyes de difusió turística per a fer d’aquest sector un important nínxol econòmic a la població. A banda del patrimoni i la Cultura, Castalla destaca per tindre una extensa gastronomia autòctona.

És per això pel que 7 dels principals restaurants de la ciutat s’han sumat als Encontres Gastronòmics, que es celebraran alternadament entre tots ells entre el 15 i el 21 d’abril. La proposta ha tingut una excel·lent acceptació no sols entre els veïns, sinó també entre persones d’altres localitats. De fet, del total de places per a aquestes jornades és de 800 i ja s’han cobert més de 700 reserves.

Encontres per a molts anys

Els plats que degustaran els comensals es centren en aquells típics de la gastronomia castelluda, entre els que destaquen els gaspatxos i l’arròs de la muntanya. A més, les dos jornades que coincideixen amb cap de setmana inclouran els populars ‘tardeos’. Tot dins d’una iniciativa que s’estrena enguany però que naix amb vocació de continuïtat.

L’associació Sehunica, que aglutina als hostalers castelluts, és qui ha programat aquesta primera edició dels Encontres Gastronòmics de Castalla.