Home Cocentaina Els festers de les 16 filaes dels Moros i Cristians contestans celebren...

Els festers de les 16 filaes dels Moros i Cristians contestans celebren aquest 25 de maig les Paelles prèvies a les Festes

0
SHARE
Sopar de germanor del 2023 al pati del Palau Comtal de Cocentaina.

El dissabte 25 de maig, els membres de les 16 filaes que participen als Moros i Cristians de Cocentaina tornen a eixir a Pla de la Font per a celebrar el seu tradicional dinar de germanor: les Paelles de 2024. Durant tot el dia, es gaudirà de música en directe a càrrec de l’Ateneu Musical Contestana i, ja a la vesprada, agafarà el relleu el contestà DJ Mani.

Enguany, com en anys anteriors, s’instal·laran serveis de bany portàtils que, com a novetat, seran netejats cada cert temps pel personal de neteja al llarg de tota la jornada. D’aquesta manera, s’asseguren les millors condicions per a tots els assistents.

Javi Sansalvador, Regidor de Festes, ha assegurat que, “des de l’Ajuntament de Cocentaina, esperem que aquest esdeveniment es desenvolupe amb total normalitat i que siga, com sempre, un encontre de germanor i harmonia entre tots els festers i les festeres del nostre poble”.