Home Alcoi Els Premis de la Cambra de Comerç d’Alcoi reconeixen a 4 empreses...

Els Premis de la Cambra de Comerç d’Alcoi reconeixen a 4 empreses de la “capital industrial de la província”

149
0
SHARE

Aquesta vesprada de dijous 1 de febrer s’ha dut a terme l’acte de lliurament dels ‘Premis de la Cambra Oficial d’Indústria i Serveis d’Alcoi 2024′. Una cerimònia en la que ha participat el President de la Diputació d’Alacant, Toni Pérez. El mandatari provincial ha destacat el compromís de la institució amb aquesta entitat, amb l’empresariat i amb la ciutat d’Alcoi, que ha definit com “la capital industrial de la província”.

El president ha fet entrega del Premi al Comerç, Servei i Turisme a la Farmàcia del Campanar, pels seus més de 275 anys amb la mateixa activitat al mateix local, per la innovació i incorporació de nous productes, per la seva inversió en tecnologia i per la utilització de diversos canals en la gestió comercial.

La resta de guardons han recaigut en Indústries Seguí, que ha rebut el premi en la vessant d’indústria de mans del President de la Cambra de Comerç d’Alcoi, Pablo De Gracia. Panespol ha sigut guardonada en la categoria d’intermnacionalització i ha rebut el premi de mans de l’Alcalde d’Alcoi, Toni Francés. Per últim, El Taller de Piñero ha rebut el premi a una trajectòria de més de 30 anys de mans de la Consellera d’Economia, Ruth Merino.

Premis d’àmbit comarcal?

Pel moment, els guardons que entrega la Cambra alcoiana es restringeixen a la ciutat dels ponts, tot i que la intenció de l’ens és obrir-los a la resta de localitats de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. Algunes de les accions que du a terme la Cambra de Comerç van més enllà del terme municipal d’Alcoi.

Autoritats i empreses guardonades al finalitzar l’entrega dels Premis de la Cambra de Comerç d’Alcoi.