Home Alcoi La Cambra de Comerç d’Alcoi entrega els seus premis anuals a 4...

La Cambra de Comerç d’Alcoi entrega els seus premis anuals a 4 empreses històriques locals

0
SHARE

El teixit empresarial de totes i cadascuna de les localitats de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla ha travessat uns anys complicats en aquest inici de segle XXI. La crisi econòmica creada per bancs i empreses de capital risc en 2008 va ser la primera pedra de toc sobre la que han hagut de subsistir, però no l’única. Posteriorment, la pandèmia de la Covid19 i la crisi energètica i inflacionista actual han suposat importants entrebancs per a elles. Per això, aquelles que segueixen resistint i adaptant-se als canvis es converteixen en exemples per a l’empresariat.

Això és precisament el que ha reconegut aquest dijous 26 de gener la Cambra de Comerç de la ciutat d’Alcoi amb l’entrega dels seus premis anuals. Ha sigut mitjançant una gala celebrada al Saló Rotonda del Cercle Industrial d’Alcoi i davant de bona part dels actors polítics i econòmics de la ciutat, la província i la Comunitat Valenciana. Fins a 4 han sigut les empreses guardonades en àmbits com indústria, comerç i turisme, internacionalització i trajectòria empresarial: Carrossats La Moderna, Restaurant Lolo, Korott i Radio Alcoi respectivament.

Premi especial a Enrique Rico

Menció especial mereix el reconeixement que se li ha rendit al que fou President de la Cambra de Comerç d’Alcoi durant 27 anys: Enrique Rico. Es tracta d’una de les figures més destacades en quant a l’empresariat alcoià dels segles XX i XXI, que ha rebut l’homenatge de mans del President de les Cambres de Comerç d’Espanya, Josep Lluís Bonet. Tot en un acte pensat per a posar en valor la tasca de l’empresariat alcoià i de la seua àrea d’influència.

La gala ha congregat a la major part de responsables empresarials i actors polítics i socials de la ciutat dels ponts, sumant centenars d’assistents.