Home Destacats Els tres polígons industrials d’Onil reben treballs per a millorar la connectivitat...

Els tres polígons industrials d’Onil reben treballs per a millorar la connectivitat i la sostenibilitat a càrrec de l’IVACE

0
SHARE
Un dels carrers del polígon industrial La Marjal d'Onil.

Des del passat mes d’octubre estan en marxa les obres de millora als polígons industrials d’Onil, que es corresponen amb els projectes subvencionats per l’IVACE i també amb una aportació de l’Ajuntament d’Onil. Els treballs afecten als tres polígons de la localitat.

Vasalos

Xarxa per a fibra òptica: es continuarà amb la xarxa existent des d’Av. dels treballadors cap a CV-802 i es prolongarà per tot el front de la CV-802 des d’Av. dels Treballadors fins al carrer del Joguet. Substitució de vorera existent per vorera muntable: es substitueix rastell existent a la cara nord d’Av. de la Nina des del seu extrem més proper al nucli urbà fins passat el punt net.

També s’està executant el condicionament de la zona verda: es condicionarà la zona verda existent al costat del punt net. Millora d’enllumenat públic: instal·lació de lluminàries noves en zona verda i substitució de les existents al lateral oest de carrer del Joguet, totes elles per lluminàries amb telegestió. Senyalització vial: es pintaran marques vials.

Marjal I

L’actuació en aquest polígon es centra en les vies següents: carrer del Treball, carrer de la Patronal, Av. Primer de Maig, Av. de la Indústria, carrer Jose Sanchís i carrer dels Sindicats. S’està esscometent la millora d’enllumenat públic igual que als Vasalos, amb canvi de lluminàries existents per lluminàries amb telegestió. Hi ha previst un total de 37 lluminàries a substituir. També es millorarà el servei contra incendis amb la substitució de 9 hidrants en superfície per hidrants soterrats.

Igualment, s’estan millorant les zones verdes: a la zona del carril bici es sanejen algunes zones de paviment que s’han deteriorat i es milloren les zones enjardinades. Millora urbana-ciclista i senyalització: pintura vial, carril bici i substitució de vorera existent per vorera muntable.

Marjal II

Els treballs consisteixen en l’oprtimització de la xarxa per a fibra òptica, que es prolonga als carrers Llevant i Tramuntana. Es millora d’enllumenat públic: igual que als Vasalos, canvi de lluminàries existents per lluminàries amb telegestió. Hi ha previst un total de 15 lluminàries a substituir, al carrer dels Sindicats i al carrer Ponent.

Del mateix mode, es millora de servei contra incendis amb la substitució de 12 hidrants en superfície per hidrants enterrats. S’executa també la millora de les zones verdes: al carril bici se sanejen algunes parts de paviment que s’han deteriorat i es milloren les zones enjardinades. Per últim, també es millora la ruta urbana-ciclista i la senyalitzacióa amb pintura vial.