Home Alcoià Empreses de l’Alcoià-Comtat-Foia participen en el II Encontre Empreses-Proveïdors de la Comunitat...

Empreses de l’Alcoià-Comtat-Foia participen en el II Encontre Empreses-Proveïdors de la Comunitat Valenciana

0
SHARE

La interconnexió entre les empreses que creen riquesa i llocs de treball i els proveïdors que els subministren productes i elements amb que fer-ho és bàsica per a que funcione l’engranatge econòmic. Més encara en unes comarques que suposen el tercer pol de concentració industrial més important de la Comunitat Valenciana, com són les Comarques Centrals Valencianes. Entre elles es troben les de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla, que han participat en la segona edició de l’encontre entre empreses i els seus proveïdors que s’ha celebrat a Gandia.

Diverses mercantils provinents de la muntanya alacantina han estat presents en una trobada que busca possibilitar a les empreses presents menors costos logístics, generar més valor afegit i conservar o incrementar l’ocupació allà on operen. Les dos patronals de l’interior alacantí, FEDAC i IBIAE, han estat presents en la trobada per a facilitar la tasca a les empreses que representen. De fet, gràcies a aquest tipus d’esdeveniments, les mercantils poden encetar noves i productives relacions empresarials amb nous proveïdors.

Més de 700 reunions

La generació de noves oportunitats de negoci és altre dels punts importants d’aquest esdeveniment, que en la seua segona edició ha facilitat més de 700 reunions entre empreses i proveïdors. L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) és un dels components d’aquests encontres, amb els que busca generar noves sinèrgies cara al futur. Per a l’ens, la utilitat d’aquests fòrums està més que demostrada, pel que la voluntat és que es mantinguen en els propers anys.

El II Encontre Empreses-Proveïdors ha aglutinat a més de 360 mercantils de tota la Comunitat, ja que la convocatòria va dirigida a tot el territori autonòmic. És per això pel que també han participat en ell les patronals i confederacions empresarials de tota la regió.