Home Destacats Ibi du a terme dos activitats per a celebrar el Dia de...

Ibi du a terme dos activitats per a celebrar el Dia de les Ciutats Educadores amb participació del CLIA

0
SHARE
Cartell de la celebració del Dia de les Ciutats Educadores.

La vila d’Ibi és Ciutat Educadora des de 1999 i, des de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament fa 24 anys que es treballa per seguir formant part d’aquesta xarxa de ciutats preocupades pel que influeix en la infància dels menuts. Aquesta iniciativa fomenta l’accés a la cultura, assegurant la igualtat d’oportunitats en el gaudi; contribueix a reconèixer les diferents cultures i manifestacions culturals presents al territori; i propicia una educació artística de qualitat, que permeta el desenvolupament personal i col·lectiu.

La xarxa de Ciutats Educadores busca mobilitzar tots els agents culturals de les ciutats educadores en una celebració dinàmica i participativa que promoga el diàleg i servisca per donar a conèixer les oportunitats artístiques que el municipi ofereix i contribuir a la generació de noves sinergies i aprenentatges. Cosa per a la que es commemorarà a la població el Dia de les Ciutats Educadores.

Calendari d’actes

Des d’Ibi, el programa consistirà en la celebració, dilluns 20 de novembre, d’una trobada entre els membres del CLIA -Consell Local de la Infància i l’Adolescència-, en un intercanvi d’idees sobre la cultura com a font d’inclusió i aprenentatge a Ibi. Dijous, 30 de novembre, Dia de les Ciutats Educadores, es farà, a la porta de l’Ajuntament, una lectura d’un manifest, acompanyat per ‘La Música que ens uneix’, amb el CEIP Teixereta i l’IES Fra Ignacio Barrachina.