Home Destacats Ibi enceta el procés de licitació del servei i paga vora 4.800€...

Ibi enceta el procés de licitació del servei i paga vora 4.800€ per a reactivar la Protectora d’Animals

0
SHARE
Primera reunió entre els representants municipals i membres de la Protectora d'Animals d'Ibi.

La passada setmana, els responsables de la Protectora d’Animals d’Ibi feien pública la situació de la infraestructura, que impedia seguir prestant servei. Els animals sense llar de tota la Foia de Castalla depenen dels voluntaris de la protectora iberuda, pel que des de l’Ajuntament d’Ibi es van sopesar 3 opcions per a recuperar un servei considerat imprescindible. L’ens no tenia fons per a afrontar ni manteniment, ni comprar menjar ni afrotar els tractaments veterinaris.

Ara, el Consistori d’Ibi ha activat la primera de les opcions que barallava, que és licitar adequadament el servei que presten els voluntaris. Per a això cal fer un plec de condicions en funció a criteris veterinaris, pel que un d’aquests professionals passarà a formar part del servei de forma imminent. Serà l’encarregat de perfilar les necessitats d’unes instal·lacions que porten any funcionant gràcies majoritàriament a aportacions privades.

Ronda de reunions

Per altra banda, l’Ajuntament de la vila joguetera també ha dut a terme el pagament d’un dels rebuts de la Protectora. Ascendeix a més de 4.700€ i ha sigut sufragat després de que la protectora registrara aquesta factura. Representants municipals i de la protectora ja han mantingut contactes en ares d’arribar a una solució que dona continuïtat a un servei considerat fonamental a la sub comarca.