Home Cocentaina La 2n Mostra Internacional REGALART de Cocentaina s’inataura com una congregació global...

La 2n Mostra Internacional REGALART de Cocentaina s’inataura com una congregació global d’artistes d’art contemporani

0
SHARE
1a edició de la Mostra Internacional REGALART de Cocentaina.
1a edició de la Mostra Internacional REGALART de Cocentaina.

L’exposició ‘II Mostra Internacional REGALART’, de la mà del Col·lectiu d’Artistes Locals de Cocentaina, CALC, i la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Cocentaina, estarà oberta des del divendres dia 23 de desembre fins al 8 de gener de 2023 a la Sala d’Armes del Palau Comtal Espai d’Art de Cocentaina, Alacant. L’exposició té com a objectiu recalcar la gran qualitat d’aquestes i la repercussió dels seus autors, que amb la seua generositat i solidaritat contribueixen de manera desinteressada en aquesta bona causa, donant íntegrament la quantitat recaptada per la seua obra.

Aquesta segona edició que compta amb obres d’art de petit format, d’una mida de 20×20 cm, de 46 artistes diferents provinents de nombroses nacionalitats, edats i experiències dispars que s’uneixen per mostrar el seu treball, producte de la seua incessant investigació i simbiosi, així com a intercultural i generacional, establint una hibridació complementària entre les diferents obres exposades, amb l’objectiu comú de realitzar Art Contemporani. Cada obra es podrà adquirir amb un preu únic de 50 euros per obra. Un catàleg reduït de l’exposició es pot consultar en aquest enllaç

L’exposició és una bona oportunitat per continuar, començar o endinsar-se al món del col·leccionisme d’Art, cosa que representa un objectiu, vivències, sentiments i sensacions. Tenir en possessió obres d’artistes consolidats, així com d’artistes en projecció, suposa solidaritzar-se i donar suport a una bona i noble causa ajudant persones amb discapacitat funcional, així com motivar l’artista per continuar amb la seua feina, ja que la venda d’una obra seua suposa que alguna persona està disposada a pagar per alguna cosa que ell ha fet, sent així un al·licient.