Home Cocentaina La Fira de Tots de Cocentaina rep el Premi a la Cultura...

La Fira de Tots de Cocentaina rep el Premi a la Cultura Alacantina ‘Miguel Hernández’ per difondre la cultura popular

0
SHARE
La representació contestana amb el guardó provincial.

La històrica Fira de Tots Sants de Cocentaina ha estat guardonada i reconeguda públicament per la seua contribució a la promoció i difusió de la cultura popular als prestigiosos Premis a la Cultura Alacantina Miguel Hernández en la seua tercera edició. Aquest reconeixement, concedit per la Diputació d’Alacant, subratlla el paper de la Fira com a símbol de la identitat i tradicions valencianes.

La cerimònia de lliurament ha tingut lloc aquest dilluns 27 de novembre a l’Auditori de la Diputació d’Alacant (ADDA), fins on ha acudit la comitiva contestana encapçalada per l’Alcalde de la localitat, Jordi Pla, i la Regidora de Fira, Marcela Richart, a més d’altres regidors, regidores i personal del Departament de Fira de l’Ajuntament de Cocentaina.

‘Concentraina’

Durant la cerimònia s’ha donat una circumstància curiosa i que no ha tardat en tindre ressò a les xarxes socials. I és que els noms que han aparegut en la pantalla gegant situada en l’escenari de l’ADDA ha nomenat a la capital del Comtat incorrectament en diverses vegadas. Així, durant l’entrega del reconeixement, la vila comtal ha aparegut retolada com ‘Concentaina’ i també -i més greu-, com ‘Concentraina’.

Cartell on apareix mal escrit el nom de la capital del Comtat a l’ADDA d’Alacant.