Home Cocentaina La III Cursa de la Dona omplirà el casc urbà de Cocentaina...

La III Cursa de la Dona omplirà el casc urbà de Cocentaina de marxadors i corredors per la igualtat el proper 2 de març

282
0
SHARE
Cartell de la III Cursa de la Dona a Cocentaina.

Un any més, Cocentaina acollirà la Cursa de la Dona, que aplega a la seua tercera edició convertida en tot un referent a les comarques. Totes les persones interessades i majors d’edat tenen de temps fins al 29 de febrer per a inscriure’s tant de forma electrònica com presencial acudint a la Casa de la Joventut. L’organització acceptarà un màxim de 1.000 participants i el cost serà de 5 euros en concepte de segur d’accidents, bosses per als corredors i avituallament.

La cursa tindrà lloc el dissabte 2 de març i començarà a les 17h des de la Plaça del Pla, que farà les funcions d’inici i meta. Els esportistes transitaran per bona part del nucli urbà de Cocentaina en un recorregut de 5.700 metres per a la modalitat de marxa no competitiva i 7.500 metres per a la modalitat de cursa, les quals hauran de finalitzar en menys d’una hora i mitja. A més a més, cal destacar que hi haurà un punt d’avituallament per als corredors al quilòmetre 3 i altre més al final de la cursa.

Trofeus

En total, s’entregaran trofeus als 3 primers classificats en la categoria absoluta masculina i femenina de corredors, així com en l’absoluta local masculina i femenina de corredors.

Paula Sánchez, Regidora d’Igualtat, ha recordat que amb aquesta cursa es pot, “passar una bona estona al mateix temps que reivindiquem una bona causa i demostrem que, totes juntes, podem fer d’aquest un món més just i igualitari. Així mateix, des de la meua regidoria, agraïsc enormement el treball de totes les persones implicades que han fet possible aquesta cursa, començant per les associacions locals i acabant per les associacions de tota la comarca. De fet, totes estaran presents el dia de la cursa i muntaran una fireta”.