Home Alcoi La implantació del sistema de pagament amb Bizum facilita més de 9.000...

La implantació del sistema de pagament amb Bizum facilita més de 9.000 pagaments en el primer any a Alcoi

188
0
SHARE
Portada de la Seu Electrònica que possibilita al pagament amb Bizum a l'Ajuntament d'Alcoi.

L’Ajuntament d’Alcoi va posar en marxa fa un any la possibilitat de pagar les taxes i tributs municipals a través de Bizum. Accedint directament des de la portada de la seu electrònica municipal on poden trobar una icona que indica: ‘Pagament de rebuts: amb localitzador o referència (targeta bancària o Bizum)?’. Una vegada s’entra simplement s’han de completar les dades que apareixen en el mateix rebut i donar-li a validar.

D’aquesta manera la ciutadania no necessita anar al banc, ni realitzar transferències que a vegades suposen el pagament de comissions. El sistema permet el pagament en línia a través de targeta de crèdit o Bizum de tots els pagaments dins del seu termini voluntari.

La mesura ha tingut una gran acceptació el primer any de la seua implantació i ha suposat que durant 2022, s’haja pagat a través d’aquest sistema un total de 9269 rebuts que han suposat un total de 629.666,98 euros.

Experiència pionera

“Es tracta d’utilitzar les noves tecnologies per a facilitar la vida a la ciutadania. En aquest cas, ja fa un any que gràcies al treball de diversos departaments de l’ajuntament vam posar en marxa aquesta iniciativa obrint les possibilitades de pagament al sistema Bizum, sent un dels primers a adaptar-nos a un dels sistemes de pagament més comuns en l’actualitat, la qual cosa ens permet guanyar en eficàcia i eficiència, però sobretot en comoditat per als nostres veïns”, ha destacat la Regidora d’Hisenda, Vanessa Moltó.