Home Destacats La murera Aida Martínez ascendeix amb la CV a 1ª Divisió de...

La murera Aida Martínez ascendeix amb la CV a 1ª Divisió de pàdel després de proclamar-se campiona nacional en 2ª

473
0
SHARE
La murera Aida Martínez (esq.) alça amb les seues companyies el trofeu de campiona nacional en 2ª Divisió.

L’esport no deixa de donar bones notícies a bona part de les localitats que composen les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. En aquesta ocasió ha sigut gràcies al pàdel, una de les modalitats que es va posar de moda fa uns anys i que ha sumat una bona quantitat d’adeptes a l’interior alacantí. Un dels màxims exponents en quant a localitat és Ibi, encara que, a títol, individual, la figura més destacada és la murera Aida Martínez.

La jove forma part al llarg d’aquesta temporada de la selecció valenciana que ha disputat el Campionat Nacional en 2ª Divisió al llarg de la campanya. Martínez ha sumat un bonm grapat de bons resultats, destacant el darrer. I és que la de Muro s’ha proclamat Campiona d’Espanya amb el seu equip en la categoria de plata del pàdel nacional, cosa que li ha valgut a la selecció de la Comunitat Valenciana l’ascens per a disputar la propera campanya en la màxima categoria nacional.

Aida Martínez porta anys destacant en la pràctica del tenis a la seua localitat natal, on també és regidora de l’Ajuntament. Des de Muro no han tardat en arribar els reconeixements cap a la jove jugadora a través de les xarxes socials. Fa escases setmanes, la jugadora va aconseguir el seu primer torneig professional, que li ha permès escalar al lloc 130 del món en aquesta especialitat.