Home Alcoi La nova propietat del C.D. Alcoyano comença a prendre decisions: prescindeix d’Ovi...

La nova propietat del C.D. Alcoyano comença a prendre decisions: prescindeix d’Ovi per a la Gerència del club

0
SHARE

Fa un mes escàs que els nous accionistes del C.D. Alcoyano han començat a gestionar l’ens del Collao. Les primeres decisions serioses no han tardat en arribar a un club que ha passat uns darrers anys entre l’espasa i la paret degut a la seua situació econòmica. Un fet que impulsa als nous accionistes -comandats per Juan Carlos Ramírez- a prendre decisions.

Precisament Ramíerez és qui porta la veu cantant en el club des del seu aterratge en les oficines del Collao. La primera decisió de calat ha sigut prescindir del que durant prop de 12 anys ha sigut el Gerent de l’ens blanc-i-blau: Fernando Ovidio, més conegut com a ‘Ovi’. La relació entre ell i el club ha arribat a la seua fi mitjançant un acord que han acceptat les dos parts.

Ovi ix del club amb una mescla de satisfacció i tristesa i deixant molts amics a Alcoi. Paral·lelament, la seua gestió com a Gerent ha deixat llums i ombres que han provocat tant agrïments com crítiques per part de l’afició a través de les xarxes socials. Cosa deguda al seu paper com a gestor d’un club que té un deute que ronda els 2M€.

Toni Justícia i Josele Gonzàlez segueixen

Els que sí continuen en el club són tant el President, Toni Justícia, com el Secretari Tècnic, Josele Gonzàlez. Tots dos han tingut una elevada representativitat per al club durant l’entrada del nou accionariat. Ara bé, la presa de decisions a càrrec de Ramírez pot derivar en més modificions en l’organigrama intern del club. L’ens, per altra banda, preveu modificacions en el seu planter en el mercat d’hivern que s’aveïna.