Home Alcoi La Policia Local arresta a Alcoi a un home per donar-se a...

La Policia Local arresta a Alcoi a un home per donar-se a la fuga en un control d’alcohol i drogues

0
SHARE
Un control policial dut a terme per la Policia Local alcoiana.

El passat dissabte, els agents de la Policia Local d’Alcoi van dur a terme un control d’alcohol i drogues al barri de Santa Rosa. Aquesta mesura preventiva forma part de la campanya nacional en aquest sentit desenvolupada entre els dies 14 i 20 d’agost amb l’objectiu de dissuadir als conductors d’agafar el cotxe quan es troben sota els efectes d’aquests elements.

Un conductor que s’aproximava al control va iniciar una  maniobra d’estacionament, tot i que els agents el van cridar a detindre’s. Per contra, l’home va xafar l’accelerador i es va donar a la fuga, quasi atropellant a alguns dels agents. Per això, es va iniciar un persecució per tot el barri que va acabar amb la detenció del conductor fugit. Les proves realitzades van donar positiu tant en alcohol com en estupefaents.

Sense permís de circulació

L’home, d’origen europeu, no comptava amb permís de circulació en regla, no se li ha pogut trobar cap indici de residir en la ciutat, cosa per la que se li ha intervingut el vehicle. Està acusat d’un delicte de desaobediència greu als agents, així com de conducció sense permís i de fer-ho sota els efectes d’alcohol i drogues.