Home Alcoi La socialista alcoiana Patrícia Blanquer formarà part de la direcció del Grup...

La socialista alcoiana Patrícia Blanquer formarà part de la direcció del Grup Parlamentari Socialista al Congrés

0
SHARE
La diputada socialista alcoiana Patrícia Blanquer fa ús del torn de paraula a la tribuna del Congrés dels Diputats.

El PSPV de la ciutat d’Alcoi ha fet públic el seu orgull després de conèixer la notícia del nomenament de la seua militant Patrícia Blanquer com a integrant de la nova direcció del Grup Parlamentari Socialista (GPS) al Congrés dels Diputats. Blanquer va començar la seua trajectòria fent política local a la seua ciutat natal, i ja encadena 5 legislatures com a diputada nacional pel PSOE.

D’ara endavant, la socialista alcoiana ostentarà la secretaria adjunta a la Secretaria General del GPS, del qual també serà la 5a portaveu substituta. Blanquer també ha ostentat el càrrec de Portaveu d’Indústria i Hisenda en diferents comissions de la càmera baixa. Ho farà, salvo modificació extraordinària, fins el proper any 2027.

“Aquest nomenament és un reconeixent a Patricia Blanquer i una mostra de l’absoluta confiança que té la direcció del partit amb ella. Patricia és una persona molt treballadora i estic segur que lluitarà perquè Espanya avance amb polítiques al servei de la ciutadania, amb un creixement econòmic just i sostenible, polítiques feministes que lluiten per la igualtat efectiva entre dones i homes, tot açò tenint en compte les diversitats existents, buscant sempre la bona convivència i treballant per la transició ecològica i energètica”.

“Patricia és una representant d’Alcoi en el Congrés, i segur que ajuda que arriben els millors projectes, com ja ho ha fet amb la rotonda de l’accés nord a la ciutat o la reforma de la línia Alcoi-Xàtiva“, ha destacat el Secretari General de l’Agrupació Local del PSPV-PSOE a Alcoi, Jordi Martínez.

Composicó del Grup Parlamentari Socialista

La nova direcció del GPP en el Congrés estarà integrada per Patxi López com a portaveu; Montse Mínguez com a secretària general i portaveu substituta primera; Begoña Nasarre en el càrrec de secretària adjunta a la secretària general i portaveu substituta segona; Javier Cendón com a secretari adjunt a la secretària general i portaveu substitut tercer; Milagros Tolón en el càrrec de secretària adjunta a la secretària general i portaveu substituta quarta; Patricia Blanquer com a secretària adjunta a la secretària general i portaveu substituta cinquena; i Isabel García com a secretària adjunta a la secretària general i portaveu substituta sisena.