Home Alcoi Set empreses opten a construir la rotonda d’accés nord a la ciutat...

Set empreses opten a construir la rotonda d’accés nord a la ciutat d’Alcoi per un valor inicial d’1’M€

662
0
SHARE
Vista aèria del projecte per a construir la rotonda d'accés nord a Alcoi.

Un total de set empreses han concorregut a la licitació de les obres per a construir la rotonda en l’accés nord a la ciutat d’Alcoi. Una vegada obertes les propostes tècniques i econòmiques ja s’ha procedit a la seua valoració, i es preveu que l’adjudicació tinga lloc en els pròxims dies. Amb tot, està previst que aquest estiu les obres de construcció de la rotonda puguen estar en marxa.

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana va traure a concurs, a mitjan març, el projecte de construcció de la rotonda que s’habilitarà en l’accés nord per un import de 1’1 milions d’euros, dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència Next Generation EU. El termini d’execució que recollia la licitació és de sis mesos des de l’adjudicació de les obres. Ara resta saber si les empreses han oferit rebaixes en el pressupost i el termini d’execució, i finalment quina és la proposta de la signatura que resulte adjudicatària.

Millora del trànsit i la mobilitat a Cotes Baixes

La reurbanització del punt on s’habilitarà la rotonda comportarà que, a més de reordenar el trànsit, es dote a l’entorn de voreres amb un ample mínim de 1,80 metres. També s’inclou un carril bici de dos metres d’ample al llarg del contorn de la glorieta, permetent impulsar la mobilitat sostenible i millorar la seguretat viària. Tot amb una especial incidència en el pollígon industrial Cotes Baixes de la ciutat dels ponts.