Home Alcoi L’AMPA del CEIP El Romeral d’Alcoi recull signatures per a evitar el...

L’AMPA del CEIP El Romeral d’Alcoi recull signatures per a evitar el tancament d’una aula d’Infantil cara al proper curs

0
SHARE
L'aula d'Infantil per a xiquets de 2 anys al Col·legi El Romeral d'Alcoi.

La Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana està duent a terme durant les darreres setmanes la planificació cara al proper curs escolar 2024/2025. Un curs que arribarà amb novetats, hagut compte de l’aprovació de la nova Llei d’Educació Valenciana aprovada pel Govern PP-VOX. La norma contempla un notable descens del grau d’assignatures donades en valencià, especialment a zones castellanoparlants.

A banda, Educació està traçant la divisió d’aules als centres públics de tota la regió. A Alcoi, un d’ells ja ha denunciat l’eliminació d’una aula de Primària cara al proper curs. És El Romeral, on la seua AMPA ja s’ha posat en marxa per a al·legar contra aquesta supressió. Ho han fet en forma de recollida de signatures que afegir a les al·legacions.

Recollida presencial de signatures

Els pares i mares del centre alcoià tenen de temps fins el proper 20 de maig per a al·legar, pel que han convocat a les famílies a una recollida massiva el proper diumenge 19 de maig des de les 12h al Parc de La Glorieta. També han distribuït fulls per a signar als centres educatius públics de la ciutat, el conservatori i alguns establiments comercials del barri de Santa Rosa. Els formularis han de ser enviats a aquest correu electrònic.