Home Alcoià Indústria dota una partida amb 1,5M€ per a ajudar a pimes i...

Indústria dota una partida amb 1,5M€ per a ajudar a pimes i emprenedors en la consolidació dels seus negocis

0
SHARE
Emprenedors en una oficina.

La Direcció General d’Emprenedoria i Internacionalització, dependent de la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat Valenciana, ha destinat 1,5 milions d’euros per donar suport a l’inici i la consolidació del projecte empresarial de pimes i persones emprenedores.

Tal com publica aquest dijous el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), la Direcció General d’Emprenedoria i Internacionalització ha publicat una nova ordre d’ajudes per sufragar despeses corrents, entre les quals hi ha despeses laborals, els resultants de contractacions externes, despeses dassessoria, notarials i registrals, despeses de lloguer, i despeses de publicitat, difusió i màrqueting.

La Directora General d’Emprenedoria i Internacionalització, Ester Olivas, ha explicat que l’objectiu d’aquestes ajudes és promoure i fomentar l’emprenedoria a la Comunitat Valenciana, una de les eines de dinamització econòmica i social. A través de la present convocatòria d’ajudes es subvencionaran les actuacions desenvolupades entre l’1 de juliol de 2023 i el 31 de maig de 2024, amb una quantia de subvenció del 70% de les despeses subvencionables i un màxim de 15.000 euros per beneficiari.

Beneficiaris de les ajudes

Poden ser beneficiaris d’aquestes ajudes les persones emprenedores i pimes que hagen emprès en els darrers cinc anys una activitat econòmica o productiva que oferisca un avantatge competitiu. Les persones o pimes sol·licitants han de tenir el domicili social a la Comunitat Valenciana, i el projecte empresarial ha d’estar relacionat amb algun sector d’activitat en auge que ofereixi oportunitats de futur.

El termini de presentació d’aquestes ajudes comença el 10 de juny del 2024 i expira el 10 de juliol del 2024.