Home Alcoi Les piscines d’Alcoi baten el rècord d’assistència rebent 11.000 usuaris més que...

Les piscines d’Alcoi baten el rècord d’assistència rebent 11.000 usuaris més que el millor estiu fins juliol

0
SHARE
Piscina de les Paúles a Alcoi, en una imatge aèria.

Des que el passat 16 de juny obriren les seues portes al públic les quatre piscines municipals de la ciutat, l’ús i gaudi per part dels ciutadans ha estat constant. Les xifres d’entrades a les instal·lacions aconseguides en aquest mes i mig superen de manera important les de qualsevol arrancada estival d’anys anteriors. Han estat un total de 48.803 usuaris els que han fet ús de les piscines municipals, el que suposa 11.048 més que en el mateix període de l’any passat.

La Piscina José Trenzano Alós és la que major quantitat de banyistes ha concentrat durant el darrer mes i mig amb més de 18.400, seguida de la Caramanxel amb 15.200, la de les Paúles amb vora 10.800 i la de Batoi amb prop de 4.400 usuaris. Amb aquestes dades, les piscines municipals alcoianes superen els seus millors registres històrics comptant els mesos de juny i juliol. Les xifres han augmentat en més de 10.000 usuaris en aquest lapse respecte a les dades més positives -48.800 en 2023 pels 37.700 de l’any passat, que ja va ser de rècord-.

Factors contextuals positius

Les elevades temperatures, l’alta assistència infantil durant els matins de juny i juliol, les diferents promocions impulsades per l’Ajuntament d’Alcoi i la qualitat i proximitat del servei són alguns dels factors destacats que expliquen l’alt nombre de banyistes, segons explica el Consistori en un comunicat.

També cal destacar l’elevada xifra de carnets de temporada expedits en les oficines del Centre d’Esports. Un total de 913 carnets que suposen 335 més que l’estiu de 2022. Finalment, cal recordar que les quatre piscines municipals continuen obertes fins diumenge 10 de setembre, en horari de dilluns a diumenge de 10 a 20 hores.