Home Cocentaina Mariona Carbonell assoleix també Festes després de la renúncia de Cerdà per...

Mariona Carbonell assoleix també Festes després de la renúncia de Cerdà per a concórrer a les eleccions amb el PP de Cocentaina

336
0
SHARE
Mariona Carbonell, nova Regidora de Festes de Cocentaina.

La Regidora d’Hisenda, Obres i Serveis i Indústria de l’Ajuntament de Cocentaina, Mariona Carbonell, serà l’encarregada també de l’àrea de Festes de Moros i Cristians després que Octavio Cerdà renunciara a la seua acta de regidor. L’anterior responsable del departament concorrerà a les eleccions municipals de la mà del PP, deixant enrere a la formació amb la que va accedir al 2019 al seu càrrec en el Consistori contestà.

Mariona Carbonell és festera des de menuda i ostenta el càrrec de secretària dins de la filà a la qual pertany. “La seua relació amb el món de la Festa està més que validada i la passió amb què viu els actes la fan la més idònia per ser la responsable d’aquesta delegació”, ha explicat l’Alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, que va signar el decret amb el seu nomenament el passat 6 d’abril.

Carbonell encara la recta final d’aquesta legislatura amb actes festers com són la proclamació de Sant Hipòlit i les Paelles, i ha comentat que “estic molt contenta perquè m’estime les Festes del meu poble moltíssim i em sacrificaré per donar el millor de mí i fer que totes les filaes i la gent del nostre poble es senten orgulloses dels nostres Moros i Cristians”.

Interès Turístic Nacional

La festa dels Moros i Cristians contestana aspira a aconseguir enguany la declaració d’Interès Turístic Nacional. No obstant, és més que probable que siga l’equip de govern que isca de les eleccions del 28M qui haja de dur endavant els tràmits finals de l’expedient.