Home Alcoi Menors d’entre 3 i 16 anys gaudeixen de les escoletes d’estiu a...

Menors d’entre 3 i 16 anys gaudeixen de les escoletes d’estiu a Alcoi, que tenen places lliures en agost

0
SHARE
El Vicealcalde d'Alcoi visita una excursió de l'escoleta d'estiu.

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alcoi ha impulsat enguany l’escoleta municipal d’estiu, un projecte destinat a facilitar la conciliació familiar i finançat pel Ministeri d’Igualtat dins del Pla Corresponsables. Aquesta escoleta, que està ubicada a la Piscina Municipal José Trenzano Alós i a la Font Roja, està dirigida als menors d’entre 3 i 16 anys i és gratuïta.

Aquest dijous, el vicealcalde Àlex Cerradelo ha fet una visita a una de les excursions que s’estan realitzant per conéixer en primera persona les activitats de l’escoleta i comentar el funcionament amb els diferents monitors i monitores. El regidor ha volgut destacar la gran acollida i la utilitat d’aquests projectes per fer que els xiquets i xiquetes gaudisquen de diferents activitats durant l’estiu a la nostra ciutat.

Places lliures per a agost

Cerradelo ha animat a les famílies a participar i inscriure als seus fills i filles, ja que encara hi ha disponibilitat d’11 places durant la primera quinzena d’agost. Concretament, ha explicat que l’escoleta s’organitza de manera quinzenal, amb una participació màxima durant 3 quinzenes de l’estiu, i que les inscripcions es poden fer efectives en línia o presencialment a la Unitat d’Igualtat del Carrer Sant Doménec.