Home Cultura Més de 142 quilos de pólvora en la segona Mascletà de Fogueres...

Més de 142 quilos de pólvora en la segona Mascletà de Fogueres d’Alacant, primera que entra al concurs

0
SHARE

Segon dia de Fogueres d’Alacant i primer en el que la Mascletà ja entra a concurs, pel que la pirotècnia Dragón de Villena ha fet ressonar durant més de 5 minuts la Plaça dels Estels d’Alacant amb 142 quilos de pólvora. Un fet que ha fet augmentar la presència de públic a la cèntrica localització alacantina, incloent el provinent de diversos creuers que estan atracats al port de la ciutat.

Tot en una jornada en la que, des de la mitjanit, s’estan plantant els monuments foguerers infantils per tota la ciutat. A partir de demà serà el torn per a les fogueres majors i les de categoria especial, totes les quals han fet un esforç inversor per a obtenir els principals guardons de la Federació de Fogueres que ronda els 90.000€ de mitjana per cadascuna.

Possibles pluges i vent

Tot i que les temperatures diurnes freguen els 40 graus, la previsió meteorològica indica possibilitat de tempestes cara a aquesta nit, pel que les diferents fogueres i racós estan pendents del que puga ocorrer cara a una jornada, la de demà, en la que també es preveuen vents de vora 30 km/h que podrien complicar el muntatge dels monuments.