Home Cocentaina Mireia Estepa nombrada membre de la comissió d´igualtat de la FEMP

Mireia Estepa nombrada membre de la comissió d´igualtat de la FEMP

1471
0
SHARE

L’alcaldessa de Cocentiana, Mireia Estepa , acaba de de ser nomenada membre de la Comissió d´Igualtat de la Federació Espanyola de Municipis i Provincies (FEMP). Aquesta àrea de la FEMP té com a objectiu principal promoure la gestió de polítiques municipals d’igualtat i incorporar la perspectiva de gènere a tots els àmbits de la vida local.
La Comissió d’Igualtat formada per representants polítiques escollides de tot el país s’encarrega d’impulsar accions que fomenten la igualtat entre homes i dones de forma transversal, de compartir experiències d’èxit i orientar i assessorar en matèria d’igualtat local. A més, porta a terme intercanvi de bones pràctiques entre els governs locals, nacionals i internacionals sobre la igualtat de gènere.
La constitució haguera tingut lloc a la seu de la FEMP en Madrid el 18 de març però per motius sanitaris es va ajornar per a celebrar-se, finalment, per videoconferència.
Mireia Estepa explica que «és un privilegi formar part d’aquesta comissió i poder aportar l’experiència de les localitats del nostre entorn i, sobretot, aprendre per treballar més i amb més força per la igualtat real, total i definitiva entre les dones i els homes».