Home Destacats Muro celebra el doble campionat del món de karate d’Hugo Cruz i...

Muro celebra el doble campionat del món de karate d’Hugo Cruz i el farà ‘Murer d’Honor’

0
SHARE

La pràctica esportiva és des de fa molt temps una de les vessants característiques de les localitats que composen les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. Milers de persones practiquen diferents disciplines esportives en cadascuna d’elles, unes majoritàries i altres minoritàries. En el cas de les segons, que els èxits aconseguits pels que les practiquen arriben al públic general és més complicat, a no ser que es tracte de resultats destacables. Cosa que ha aconseguit el karateka murer Hugo Cruz, que ha sumat nous trofeus per al seu palmarès.

Trofeus, a més, d’àmbit internacional, que no són els primers que aconsegueix el lluitador de Muro, però sí uns dels més importants. En aquest cas, es tracta del Campionat del Món de Karate Kyokushin en les modalitats de Kates i Kumite, celebrat a Hongria. A hores d’ara, Hugo és el màxim exponent mundial en totes dos, motiu pel que ha sigut rebut a l’Ajuntament de la seua localitat natal. Familiars, amics i representants municipals han compartit amb ell l’alegria per un doble campionat que el converteix en un dels màxims representants esportius que porta el nom de Muro arreu del món.

‘Murer d’Honor’

Cruz ha signat en el llibre d’honor de l’Ajuntament de Muro, que vol fer de la seu figura un motiu d’inspiració per a la joventut de la localitat. Tant que ja està programant-se una exhibició per part del karateka local amb la que motivar als més joves a perseguir els seus somnis. A banda, el nou equip de govern aprovarà abans del proper plenari del 27 de juliol el nomenament d’Hugo Cruz com a ‘Murer d’Honor’, un dels màxims reconeixements de la localitat per a un esportista de només 22 anys.

Hugo Cruz viatja el proper mes d’octubre al Japó per a competir en la que està considerada com a una de les proves de referència en el món del karate a nivell mundial.