Home Alcoi Policia Local i Nacional augmentaran el nombre de patrulles per a evitar...

Policia Local i Nacional augmentaran el nombre de patrulles per a evitar robatoris al Centre d’Alcoi

0
SHARE
Reunió amb Policia Nacional i Local per part de l'Ajuntament d'Alcoi.

Els cossos de Seguretat insisteixen que els recents fets delictius ocorreguts són aïllats i que Alcoi és una ciutat segura. De fet, existeixen informes que parlen de la ciutat dels ponts com una de les més segures de tota la Comunitat Valenciana entre aquelles que tenen més de 50.000 habitants.

Després dels recents fets delictius que han ocorregut a Alcoi -tres atracaments  en establiments hostalers del centre de la ciutat- ha tingut lloc una reunió extraordinària entre Policia Nacional, Policia Local, l’Alcalde d’Alcoi i el Regidor de Seguretat, Raül Llopis. Ha sigut una reunió que es suma a les que tenen habitualment, ja que en els últims anys treballen de forma coordinada tots dos cossos.

Augment de patrulles al Centre

En aquest encontre, tant Policia Nacional com Policia Local han explicat que els fets que han tingut lloc recentment s’han de considerar aïllats, i que en cap cas ha augmentat la delinqüència ni els casos d’aquest tipus a Alcoi. Afirmen que la ciutat és una de les més segures tal com demostren les xifres any a any. De totes maneres, han acordat que tots dos cossos intensificaran patrullar per la zona Centre per a donar major sensació de seguretat i evitar que tornen a succeir fets similars.

“Vivim en una ciutat segura, no obstant això, la nostra missió és vetlar per la seguretat i que no es tornen a repetir aquest tipus de fets”, ha ressaltat l’edil de Seguretat, Raül Llopis.