Home Destacats PSPV i Som Ibi materialitzen el ‘Pacte del Molí’ i i auditaran...

PSPV i Som Ibi materialitzen el ‘Pacte del Molí’ i i auditaran l’Ajuntament per a “reflotar-lo”

0
SHARE

Dos dècades després, aquest dimecres 21 de juny ha tingut lloc un tancament de cicle a l’Ajuntament d’Ibi, comandat des del 2003 pel PP. Ha sigut gràcies als resultats electorals aconseguits per la dupla PSPV-Som Ibi, que sumen 11 regidors que els han possibilitat governar la localitat durant els propers 4 anys. Tot després de 2 setmanes en les que el resultat electoral ha estat impugnat pel PP davant la Junta Electoral Central (JEC).

Durant eixes dos setmanes, les dos formacions progressistes no han pogut accedir al Consistori iberut per a avançar feina tot i estar d’acord en el pacte que signarien per a governar en coalició. Amb la presa de possessió del passat dissabte i el nomenament de Sergio Carrasco com a nou Alcalde, socialistes i independents ja s’han posat a treballar des del passat dilluns 19.

Però, segons denuncien, s’han trobat una realitat calamitosa a l’Ajuntament. Factures sense pagar, manca de personal i servei públics bloquejats. Elements que provocaran la posada en marxa d’una auditoria que revele la situació real de l’administració iberuda, que des del bipartit asseguren que és prou pitjor d’allò esperat. És el primer pas per a orientar les accions per a revertir la situació.

Repartiment de regidories

El balanç superficial de l’estat de l’Ajuntament d’Ibi l’han fet públic Carrasco i Gandia durant la signatura del conegut com a ‘Pacte del Molí’, en referència al lloc on s’ha signat: el Molí de Paper de la localitat. L’acord suposa la creació, per primera vegada a la localitat, del càrrec de Vicealcaldessa a compte d’Aitana Gandia, que també assolirà les àrees de Rercursos Humans, Turisme o Festes. El primer edil, Sergio Carrasco, gestionarà Indústria, Treball i Seguretat Ciutadana. Tots els càrrecs electes de les dos formacions tindran responsabilitats en el nou govern iberut.

L’acte ha comptat amb la presència d’una nodrida representació de la societat de la vila joguetera en el marc d’un Molí de Paper al que es vol dotar d’ús com més prompte millor.