Home Alcoi Quasi 1.800 fanals públics de la ciutat d’Alcoi seran canviats o repintats...

Quasi 1.800 fanals públics de la ciutat d’Alcoi seran canviats o repintats per a garantir el seu correcte manteniment

0
SHARE
Operaris municipals pinten fanals a la zona del Viaducte.

L’Ajuntament d’Alcoi està duent a terme un procés de canvi de llums, verificació d’equips i neteja de difusors en un total de 1.782 lluminàries públiques de tots els barris de la ciutat al llarg dels pròxims mesos. Durant abril i maig es realitzarà una primera fase amb un total de 453 fanals, de les quals ja han canviat 360, tan sols en falten 93.

En concret s’ha actuat als carrers Xop, Alfons El Magnànim, Llibertat i Riu Barxell. Les 93 que falten estan en Santa Rosa, plaça Gonçal Cantó i plaça Enric Valor -Agència de Lectura Municipal La Uixola-. A més, s’estan repintant diferents fanals. S’ha començat pel barri del Viaducte, per a seguir per la zona de Caseta Català, i els carrers de dalt d’Horta Major, Font de la Uixola, Font del Moreno, Font del Rossinyol i Font de l’Olivereta.

“El manteniment d’Alcoi és primordial. Des de la Regidoria d’Obres i Serveis treballem per a tindre la nostra ciutat en les millors condicions possibles, la qual cosa implica també canviar, netejar i verificar les lluminàries públiques, entre molts altres aspectes en els quals actuem cada dia”, ha destacat el Regidor d’Obres i Serveis, Jordi Martínez.