Home Cultura Tots els barris d’Ibi tornaran a viure aquest estiu sessions de cinema...

Tots els barris d’Ibi tornaran a viure aquest estiu sessions de cinema al carrer gratuïtes amb ‘Cinema al teu barri’

0
SHARE
Cartell de la campanya 'Cinema al teu barri' d'enguany a Ibi.

Després de l’èxit de les edicions passades, l’Ajuntament d’Ibi organitza per a aquest estiu un nou cicle de ‘Cinema al teu barri’, oferint pel·lícules actuals i d’èxit a la cartellera, gratuïtes, a l’aire lliure i per tots els barris de la localitat.

Totes tindran lloc a les 22.00h i la programació començarà el divendres, 21 de juny, amb la pel·lícula d’animació infantil ‘Tadeo Jones 3. La tabla esmeralda’, al carrer José Pineda del Barri Mirasol. Divendres 28 de juny es projectarà a la plaça Pou Madrigal del barri La Primavera-Sagrada Família, la divertidíssima ‘Canta 2’.

Programació al juliol

La programació del mes de juliol comença dimarts 2 de juliol amb la pel·lícula d’animació infantil ‘Home. Llar dolça llar’, que es podrà veure al parc Giravella, al barri de La Dulzura.Divendres, 5 de juliol, els amants de la comèdia ho passaran bé amb ‘Quines vacances’, al parc de l’av. d’Alcoi, del barri Camí de Sant Pasqual. I el dissabte 6 de juliol, a la plaça de la Palla, barri Ibi Antic, es projectarà la famosa ‘Barbie’.

Seguim el mes de juliol amb la projecció, el divendres 12 de juliol, a les 22.00 h, de la pel·lícula d’animació ‘Mario. Salvem el regne xampinyó’, a la Glorieta Rafael Payá, del barri de la Ciutat Esportiva –1r de Maig. El seguirà el divendres 19 de juliol, a la Plaça Reis Maggs, del barri L’Esperança-Reis Mags, la pel·lícula ‘Campeonex’ i finalitza el cicle de pel·lícules el divendres, 26 de juliol, a l’amfiteatre del Parc les Hortes, del barri Fernoveta-Sant Miquel, amb ‘Thabo i el cas del rinoceront’.

Com és habitual, per a la realització d’aquest nou cicle de ‘Cinema al teu barri’, l’Ajuntament ha comptat també amb la col·laboració de les associacions de veïns, que es mostren encantats amb les projeccions de cinema als barris, ja que fomenta les relacions amb els veïns i convida a gaudir d’una nit d’estiu compartint amb amics i familiars el cinema a l’aire lliure.