Home Alcoià Un conveni a tres bandes permetrà oferir finançament avantatjós per a formar...

Un conveni a tres bandes permetrà oferir finançament avantatjós per a formar experts en tèxtil sostenible a Alcoi

0
SHARE
Els responsables dels tres ens es donen la mà després de la signatura del conveni.

ESIC Business & Marketing School, el centre de recerca i innovació AITEX i Caixa Ontinyent, han signat aquest dimecres 5 de juliol un important conveni de col·laboració que busca enfortir la formació per a particulars i autònoms i desenvolupament de les comarques de l’interior de la Comunitat Valenciana. Aquest acord té per objectiu potenciar l’oferta formativa d’ESIC a les comarques de l’Alcoià, el Comtat i la Vall d’Albaida.

En especial, es volen potenciar el Màster en Direcció d’Empreses de Moda Sostenible, el Màster en Digital Business i el Màster en Direcció de Màrqueting i Gestió Comercial, els quals es realitzaran a les modernes instal·lacions d’AITEX a Alcoi a partir d’octubre de 2023.

Contingut del conveni

Caixa Ontinyent brindarà, tant a particulars com a autònoms, una línia de finançament exclusiva amb condicions favorables facilitant així l’accés a aquests programes de màster. La línia de finançament permetrà poder beneficiar-se d’un tipus d’interès reduït, concretament podran accedir a un tipus fix del 2,90%. El termini màxim damortització serà de fins a 10 anys, amb un pagament mensual constant i amb lopció de poder triar fins a un any de carència parcial.

Per als estudiants, particulars i autònoms, que vullguen cursar aquests màsters a Alcoi, ESIC atorgarà una beca del 20% i AITEX, una altra del 5%, en tots dos casos sobre el preu de la docència. L’acord entre ESIC, AITEX i Caixa Ontinyent, que cerca impulsar l’educació de qualitat a la zona, tindrà vigència durant el proper curs acadèmic 2023-24.

Enfortir el teixit empresarial

ESIC impartirà tres màsters a les noves instal·lacions d’AITEX a l’octubre del 2023, un espai d’innovació on estudiar programes formatius en un entorn privilegiat i tecnològic, amb l’objectiu de preparar-se per a un entorn altament competitiu. El Màster en Direcció d’Empreses de Moda Sostenible [MDMS] és un programa especialitzat en la formació de direcció i gestió d’empreses de la indústria de moda i confecció. El programa, que ofereix una visió profunda i un estudi actual de l’empresa de moda, s’imparteix de manera exclusiva a Alcoi.

Amb el Màster en Direcció de Màrqueting i Gestió Comercial [GESCO], l’alumne podrà adquirir les competències necessàries per liderar les funcions de màrqueting, desenvolupament de negoci i gestió comercial.

El Màster en Digital Business [MDB] és un programa integral que cobreix totes les disciplines del negoci per convertir l’alumne en un líder que impulsi la transformació digital de les organitzacions.