Home Destacats Un veí d’Ibi emprèn un viatge per 13 països d’Europa per a...

Un veí d’Ibi emprèn un viatge per 13 països d’Europa per a visibilitzar i recaptar fons contra la porfíria

0
SHARE
L'iberut Carlos Bernabeu amb la moto amb que durà a terme el viatge.

El proper dissabte 5 d’agost, el veí d’Ibi Carlos Bernabeu emprendrà un viatge èpic amb moto per recórrer tota Europa, visitant més de 13 països i vivint una experiència que marcarà la seva vida per sempre. Però aquesta no és només una aventura personal. Carlos ha decidit que aquest viatge va més enllà. Vol donar-li un propòsit significatiu i valuós, i per això, ha decidit unir el seu repte esportiu amb una causa noble: donar suport a la lluita de l’Associació Espanyola de Porfiria, presidida per la iberuda Fide Mirón.

La porfíria és una malaltia rara i poc coneguda que afecta un nombre menut de persones que necessiten suport. L’Associació Espanyola de Porfiria es dedica a augmentar la consciència sobre aquesta malaltia, donar suport als qui la pateixen i promoure la investigació per trobar tractaments efectius.

Recaptar fons per a les víctimes de la porfíria

Carlos vol utilitzar la seva travessia amb moto per a visibilitzar la porfíria i donar suport al treball que realitza l’associació. A cada país que visite, té la intenció de compartir la història de lluita de Fide Mirón i tots els pacients que s’enfronten a la porfíria al seu dia a dia. A més, buscarà la col·laboració i el suport de persones, organitzacions i empreses per recaptar fons perquè l’associació continue amb la tasca de donar suport a pacients, i així millorar la qualitat de vida dels qui pateixen aquesta malaltia.