Inici Cocentaina Una gestora dirigirà la Junta de Festes de Moros i Cristians de...

Una gestora dirigirà la Junta de Festes de Moros i Cristians de Cocentaina els propers 3 anys

622
0
COMPARTIR

Han transcorregut ja els 3 anys reglametaris que la Junta de Festes de Cocentaina té estipulat com a període de comandament per a una Junta Directiva a l’ens. El fins ara president Hipòlit Borràs i els integrants del seu equip han deixat ja de dirigir la festa contestana, concretament el passat divendres 18, quan es tancava el termini de presentació de noves candidatures.

Tot i això, cap candidatura -formada pel president i la seua Junta Directiva- s’ha presentat, pel que la Junta de Festes contestana haurà de recórrer els estatuts per a afrontar el seu futur immediat. La normativa interna de l’ens estableix que una Comissió Gestora es farà càrrec de l’ens durant el període estipulat, més encara una vegada la junta de Borràs ha confirmat que no renovarà en el càrrec.

Seran doncs els caps de cadascuna de les filaes o aquelles persones que ells determinen els encarregats de conformar la nova Junta Directiva. Tot en l’entorn dels missatges d’ànim que l’anterior junta encapçalada per Borràs ha llançat el món de la Festa contestana. Aquest 2019 i, sobre tot, 2020, són anys especials per a la cultura i les tradicions contestanes, sumides en el 500 aniversari del miracle de la Mareta i el seu any jubilar. Tot sense oblidar que la Junta de Festes treballa des del mateix dia en que acaben unes Festes per a preparar les següents.