Home Agres Agres i Alfafara, candidates a Millor Poble Cultural de la província d’Alacant...

Agres i Alfafara, candidates a Millor Poble Cultural de la província d’Alacant en 2023

0
SHARE

La Història i la Cultura són dos dels grans atractius amb que compten la majoria de les poblacions que conformen les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. La immensa majoria d’elles tenen molts segles de vida a les seues esquenes, que han conformat la seua distribució urbana, l’existència d’edificis diferencials amb elevat valor patrimonial i una Cultura que forma part de la idiosincràsia dels seua habitants. Són factors que ara vol reconèixer el grup de comunicació que gestiona el diari Información.

La idea és visibilitzar les localitats alacantines que més destaquen en àmbits com la pròpia Cultura, la tecnologia, l’agricultura o la mar. En aquest primer àmbit se’n troben dos que pertanyen a l’interior alacantí, com són Agres i Alfafara. Totes dos estan nominades dins la categoria de Millor Poble Cultural per a obtenir aquest reconeixement, que pot suposar un important impuls en quant a la visibilitat turística. De fet, incentivar aquest sector és una de les grans apostes de totes dos poblacions.

Votacions obertes i públiques

La campanya de votacions ja està activa a través d’internet i qualsevol persona pot votar. Es tracta d’una acció que afecta a diferents províncies espanyoles on el grup mediàtic té capçaleres en actiu. En el cas de les localitats d’Agres i Alfafara, el seu patrimoni cultural, gastronòmic, natural i arquitectònic conformen els principals atractius.

Altres localitats alacantines que concorren als guardons en les diferents categories són Villena, Relleu, Mutxamel, Calp o la Vila Joiosa, entre altres.