Home Alcoi Alcoi dotarà a la Zona Nord de més presència policial per a...

Alcoi dotarà a la Zona Nord de més presència policial per a evitar robatoris com els ocorreguts en les darreres setmanes

0
SHARE
Comissaria de la Policia Nacional al carrer Perú d'Alcoi.

En les últimes setmanes hi ha hagut robatoris amb força en tres comerços del barri de la Zona Nord d’Alcoi. Cal destacar que ja s’han detés als participants i han estat posats a disposició judicial. Algun d’ells, inclús, ja està en presó. Les detencions han sigut possibles gràcies a l’eficàcia de la Policia Nacional en aquest cas, gràcies també a la gran coordinació entre la Policia Local i Nacional.

Més presència policial

La Regidoria de Seguretat s’ha reunit amb representants de la Cambra de Comerç i de l’Associació de comerç de la Zona Nord. La principal idea que es portarà a terme és la coordinació per augmentar la presència policial al barri. A més, han parlat de més possibles mesures com la instal·lació de càmeres de trànsit que a més aprofitaran per la seguretat, la creació d’una senyalística específica per donar als comerciants i establir punts segurs; o la implantació de nous policies de barri que patrullaran a peu i que es podria fer amb la incorporació de més policies locals que s’anirà duent a terme.

“La intenció és clara: tractar d’evitar que tornen a ocórrer fets com els que s’han dut a terme, per això volem augmentar la presència policial”, ha destacat el Regidor de Seguretat alcoià, Raül Llopis.