Home Castalla Castalla programa mes i mig d’activitats per a incentivar l’oci dels joves...

Castalla programa mes i mig d’activitats per a incentivar l’oci dels joves i facilitar la conciliació prop del Nadal

0
SHARE

La temporada nadalenca sòl comportar vacances per als més joves a totes les localitats de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. Els menuts de la casa tenen dies lliures per les Festes de Nadal, però no ocorre el mateix en el cas dels seus progenitors, que han de fer autèntics esforços juntament amb la resta de la família per a poder tindre cura dels xiquets en eixos dies. Si a això se li suma la manca de programació adreçada a aquest col·lectiu, es fa imprescindible programar activitats d’oci que faciliten la conciliació familiar.

És precisament el que va a dur-se a terme durant el proper mes i mig a la ciutat de Castalla, gràcies a una subvenció del Pla Corresponsables de la Generalitat Valenciana. Aquest finançament cobrirà la totalitat de les 3 accions que la capital de la Foia programa sobre tot entre els dies 27 i 29 de desembre. Els joves d’entre 5 i 14 anys poden inscriure’s a la Biblioteca Municipal per a activitats que van des de campaments amb pernoctació durant les 3 jornades fins a tallers i conta contes combinades amb activitats multiaventura.

Fireta del Nadal

A banda de les activitats previstes per als més menuts, Castalla avança l’arribada del Patge de Ses Majestats els Reis de l’Orient al dia 30 de desembre. Dos setmanes abans, el centre de la ciutat acollirà la Fireta del Nadal, que ja té els seus 33 llocs plens d’expositors. La programació d’aquest esdeveniment també comprendrà activitats culturals, com els concerts que hi ha previstos per l’Ajuntament al llarg de tot el mes de desembre.

Les inscripcions per a les activitats amb els xiquets estan obertes entre el 27 de novembre i el 8 de desembre. Hi ha una reunió prevista per al proper 13 de desembre en la que explicat tots els detalls de les iniciatives.